Reisadvies – Huisartsen Gezondheidscentrum Ermelo – Ermelo
Header afbeelding
Huisartsen Gezondheidscentrum Ermelo
Julianalaan 47 3851RA
Ermelo

Reisadvies

Reizigersadvies


Gaat u op reis en denkt u hiervoor vaccinaties nodig te hebben? Dan kunt u op afspraak bij de assistente terecht voor een reizigersadvies. Denkt u eraan dit tijdig aan te vragen! Voor een goed advies en volledige vaccinatie dient u minimaal 6 weken voorafgaand aan uw reis contact met ons op te nemen.

Als praktijk hebben we een abonnement bij het Landelijk Centrum Reizigersregistratie. Daarbij krijgen we alle nieuwe virusuitbraken meteen per mail door gemeld. U kunt er dan ook vanuit gaan dat u de laatste informatie krijgt.

De kosten worden niet gedekt door de basisverzekering, maar wel door sommige aanvullende pakketten. De kosten van het reisadvies bedragen tussen de €27,00 en  €70,00. Hier komen via de apotheek nog de kosten voor eventuele vaccins bij.

Via formulieren kunt u het reizigersformulier invullen.

Wij schrijven geen anti-malaria middelen of vaccinaties uit zonder aanvullende informatie over uw reis en een bijhorend reizigersadvies door een van onze opgeleide assistentes/huisartsen. Gezien de gezondheidsrisico’s in bepaalde gebieden en mogelijke bijwerkingen van reizigersmedicatie.